Winkelwagen
Account


Gorilla Glue

De originele Gorilla Glue is het product waarmee Gorilla de wereld veroverde. Gorilla Glue bouwde een naam voor zichzelf met zijn ongelooflijke, industriële holding kracht en veelzijdigheid. Door water geactiveerd, breidt uit naar materialen om een ongelooflijk sterke band te vormen om vrijwel alles.

Gorilla Glue is dé oplossing voor bijna elk project of reparatie. Het is 100% waterdicht en weerbestendig, veilig voor binnen- en buitengebruik, en sterk genoeg om alle elementen van de natuur te weerstaan. Gorilla Glue maakt een superieure binding. Het is de sterkste Lijm op de Planeet Aarde.
Gorilla Glue

Gorilla Glue Het product waarmee Gorilla de wereld veroverde. Gorilla Glue bouwde een naam voor zichzelf met zijn ongelooflijke, industriële holding kracht en..
Prijs vanaf € 7,95

Gorilla Glue Clear

Gorilla Glue Clear Gorilla Glue is nu verkrijgbaar in een gemakkelijk te gebruiken, kristalheldere, niet-schuimende formule. Clear Gorilla Glue is ongelooflijk sterk..
Prijs vanaf € 7,95

Gorilla Titanium Weld Glue

Gorilla Titanium Weld Glue Gorilla Titanium Weld is een ongelooflijk sterke epoxy lijm, bestaande uit 2 componenten. De krachtige staalgebonden epoxyformule heeft een 4250 PSI..
€ 9,95

Gorilla Waterbestendige Patch & Seal Tape

Gorilla Waterbestendige Patch & Seal Tape Gorilla Waterproof Patch & Seal flexibele tape zorgt voor een permanente hechting die lucht, water en vocht onmiddellijk afsluit. De tape is..
€ 17,90 € 15,90

Gorilla extra sterke zwarte dubbelzijdige montagetape

Gorilla extra sterke zwarte dubbelzijdige montagetape Gorilla Heavy Duty Mounting Tape is de allersterkste dubbelzijdige tape die in een oogwenk kan worden gemonteerd voor een langdurige,..
€ 11,95 € 10,95

Gorilla Glue Transparante Contact Lijm

Gorilla Glue Transparante Contact Lijm Gorill Glue transprante contact lijm is een flexibele, snel drogende kristalheldere lijm die een sterke, permanente verbinding creëert. Omdat het..
€ 7,95Volg ons op..
GorillaGlue.nl
De priorij 4
9617 EP Harkstede

E-mail: info@gorillaglue.nl
Internet: www.gorillaglue.nl

KVK. 55107001
BTW nr. NL193595758B01